Voetverzorging

VOETREFLEX MASSAGE €59,-

Interessant is dat jouw hele lichaam overeenkomt met drukpunten in je voeten. Je voeten zijn het daarom het meest gevoelig voor massage. Je voeten vertellen over je lichaam en geest op dat moment. We vinden in voeten niet alleen lichamelijke, maar ook geestelijke en emotionele aspecten terug.

DIABETES EN REUMA vanaf €37,50

Heb je diabetes- en/of reuma? Dan heb  je een hoger risico voor voetproblemen….

…maar ook als  je bijvoorbeeld in de horeca werkt of een sporter bent, eis je veel van je voeten.
Voeten waar hoge eisen aan wordt gesteld, hebben deskundige verzorging nodig om problemen te voorkomen. Laat daarom je voeten regelmatig controleren door onze gespecialiseerde pedicure.

Baboe is aangesloten bij het Kwaliteit Registratie Pedicures.
Hierdoor kun je soms in aanmerking komen voor vergoeding van je behandeling. Wij kunnen je hier meer informatie over geven.

PEDICURE BASIS €36,50

De meesten van ons zien een pedicure als een manier om onszelf zo af en toe te verwennen. Meestal aan het begin van het seizoen waarin we de sandalen weer aantrekken of voor een belangrijke date met die speciale persoon.
De rest van het jaar onderwerpen we onze voeten aan rituelen als urenlang staan op hoge hakken of knellend schoeisel volgens de laatste trend.

Onze pedicures zorgen dat ook jij weer blije voeten krijgt!

Tijdens de behandeling worden je nagels verzorgd en worden eelt en – zo nodig- likdoorns verwijderd.

Vind je het nog spannend? Doe dan de gratis voetencheck!

Met een gratis voetencheck kan je kennis maken met  het werk van een pedicure. Ook jij kunt hier gebruik van maken! Dit is uiteraard geen complete behandeling, maar tijdens een korte voetencheck (op afspraak) wordt de conditie van je voeten bekeken en krijgt je advies.