Massages

ATLAS MASSAGE €10,-

In salon Baboe hebben wij een gecertificeerde Atlasmasseuse die een Atlasmassage aanbiedt.
Wie heeft het tegenwoordig niet: een pijnlijke nek, schouder of arm als gevolg van overbelasting.
Ook migraine, cluster- en chronische hoofdpijnen komen veelvuldig voor.  
Vaak worden knopen hardhandig weg gemasseerd, wat met veel pijn en napijn of een beurs gevoel gepaard gaat en dat is meestal geen pretje.

Heeft u nek-, schouder- of armklachten? Probeer dan eens onze Atlasmassage. Een overgrote meerderheid van onze cliënten zeggen een verbluffend merkbaar resultaat te ondervinden. 

Probeer het eens: 10 minuten is al voldoende! 

BREUSS MASSAGE €37,50

De Breuss Massage is een hele rustige therapeutische rugmassage, die psychische en lichamelijke blokkades goed kan oplossen. Veel tussenwervelkolom problemen, zoals ischias, ischialgie en een chronische hernia zijn met deze methode ongevaarlijk en goed te behandelen. Voor acute ischialgie is dit zelfs de enige manier om te behandelen!!

In de praktijk is gebleken dat bij spanningsklachten zoals burn-out het hele lichaam nogal heftig kan reageren, maar dat de spanning zichtbaar afneemt.

Ook bij menstruatieklachten kan de Breuss massage verlichtend werken.

De massage wordt met de handen uitgevoerd om de rug meer te strekken en de veerkracht van de tussenwervelschijven te stimuleren.

KLEINTJE BACK-BALANCE €37,50

De BackBalance-methode© is een zachte methode om de doorbloeding en het zelf-genezend vermogen te stimuleren. In de meeste gevallen heeft het direct een positief effect ten opzichte van veel, aan de wervelkolom gerelateerde klachten.

Een “Kleintje-BackBalance©” is snel en ook uiterst effectief voor acute klachten. Tijdens deze behandeling wordt u door middel van de BackBalance-methode©, in combinatie met een rug-, nek- en schoudermassage volledig in balans gebracht. In de meeste gevallen verdwijnen daardoor de klachten vrijwel meteen.